Gratis Logo Generators & Templates Gratis Zelf Uw Logo Maken Online

Hieronder hebben we voor u een verzameling gemaakt van de beste gratis online logo generators waar u zelf eenvoudig uw logo kunt maken. Sommige gratis logo makers geven u de optie om tegen betaling ook de source file te ontvangen of uw logo in groter formaat te ontvangen. Deze gratis logo generators zijn handig voor wanneer u geen budget heeft voor het laten maken van een professionele logo en voor bijvoorbeeld wanneer u veel logos nodig heeft voor het maken van veel blogs voor bijvoorbeeld linkbuilding of het maken van veel affiliate sites. Houd er ook rekening mee dat deze gratis logos door veel mensen gebruikt worden en dat je dus geen uniek logo in je bezit krijgt. Deze gratis logos zijn dus niet geschikt voor een serieus bedrijf.

DesignEvo Gratis Logo Maker

Bij DesignEvo kunt u eenvoudig en snel gratis online uw logo ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende logo templates die u gratis kunt gebruiken en aanpassen. Hieronder ziet u een tutorial hoe u de logos kunt aanpassen.

Gmkfreelogos.com gratis logo templates

Bij gmkfreelogos.com kunt u gratis logo templates downloaden en bewerken. Een nadeel is dat je in het bezit moet zijn van Photoshop en/of Adobe Illustrator en deze programma┬┤s dus moet kennen en tevens enige design skills moet hebben om de logos goed aan te passen.

Download logos - GMK Free Logos
Download logos – GMK Free Logos